Ne pare rau, aceasta fotografie este protejata de drepturi de autor.

Preț Filmare Nuntă

cameraman nunta

Ce preț au amintirile dvs.?

Deoarece ziua nunții este specială, unică şi irepetabilă, privirea mea prin lentila camerei își propune să fie la fel de originală și unică ca şi nunta ta. Vă recomand să citiți tot textul, veți găsi informații foarte utile despre fiecare serviciu.

Cel mai cinstit este că puteţi vedea în galeria video câteva dintre momentele importante ale unora dintre povestile de nuntă pe care le-am filmat, în loc să am aici o secțiune cu fraze artificiale de angajament. Uitați-vă la fiecare sau puteți merge direct la micul rezumat al cameramanului.

Exista mai multe filmari de nunti aici

Tot ceea ce se întâmplă foarte repede, începând de la frumoasa ta rochie de mireasă, detalii atât de atent pregătite, cadouri pentru familia ta, gustul alimentelor, glumele prietenilor tăi și multe alte lucruri sunt cele care iți doresti să rămână în memorie. Dar, memoria este fragilă.

Când te întorci pentru a o vedea, filmarea din ziua nunții îți va aminti fiecare emoție pe care ai simțit-o, fiecare gest făcut și fiecare privire iubitoare pe care ați oferit-o.

Iată de ce să nu iei în considerare cameramanul ca pe o cheltuială, ci ca pe o investiție în viitorul tău și amintirile copiilor tăi.

 Preţ filmare nunta  2017 – 2018

Preturi filmari nunti:

 • deplasările din ziua nunţii (în limita a 100km parcurşi)
 • înregistrearea celor mai frumoase momente din ziua nunţii, începând cu make up, până spre sfârşitul nunţii, utilizând aparatură DSLR cu obiective profesionale
 • filmări aeriene cu dronă (în funcţie de vreme şi locaţie)
 • înregistrare sunet din mixerul dj-lui sau formaţiei
 • utilizare steadycam si multe alte accesorii menite să asigure un nivel de calitate ridicat al filmării
 • înregistrări mesaje video din partea invitaţilor
 • crearea unui videoclip “Best moments” din cadrele realizate în timpul şedinţei foto şi momente reprezentative din eveniment.
 • crearea unui videoclip “Getting ready” din cadrele filmate la pregătiri++’’
 • crearea unui film al evenimentului în stil cinematografic, având o durată de 2 – 2,5 ore, care se predă pe un stick USB şi pe un disc Bluray “M-Disc” care asigură păstrarea în siguranţă al filmului pe termen lung, în tocuri din plastic, cu coperţi personalizate

Termen de finalizare al filmului: 4 luni de la data nunţii.

Preţul pachetului: 600euro (sau echivalent în lei, la cursul BNR din ziua plăţii), care se achită în trei rate.

Extraopţiuni:

 • operatori video suplimentari – 250 euro / operator
 • macara video la petrecere (cu operator) – 300 euro
 • videoclip “Save the date” – 100 euro + deplasare
 • cutie din lemn pentru stick USB/disc Bluray – 25 euro
 • carcase pentru stick USB/disc Bluray din piele – 10 euro / carcasă
 • copii discuri Bluray, cu carcasă din plastic, coperţi personalizate – 10 euro/copie

NOU! Pachete de servicii foto-video în colaborare cu echipa www.Photoheaven.ro , la preţuri promoţionale.

Pentru unele cupluri, unele dintre tarifele mele pentru filmare nuntă sunt scumpe, iar altele sunt ieftine. Nu cred că există nici cameramani mai buni, nici mai răi, doar cameramani care oferă diferite preturi pentru servicii, care sunt în ton cu stilul vostru sau nu. Înainte de a vedea tarifele mele, vă invit să căutați secțiunea galerie nuntă și să aruncați o privire la munca mea. Puteti vedea chiar și mai multe nunți, toate complete, cum au fost luate de cuplu – nefiltrate,  fără păcăleli sau cenzură. Și apoi vă voi pune întrebarea: Cât de mult valorează amintirile?

Puteți viziona câteva exemple de nunti reale si complete astfel încât să puteți vedea lucrul cu parteneri care au avut încredere în nunta mea. Acestea sunt dovada că realizez filmări de cea mai bună calitate.

Contact

Puteţi să mă contactaţi în aceste moduri:

E-mail: imageinframe@gmail.com     Telefon: 0766.544.660

Ideal ar fi, într-un prim contact,  să îmi trimiţi un e-mail și să îmi spui măcar data și locul pentru a confirma că esti interesat. Dar aș vrea, de asemenea, unele dintre informaţiile mai personale ale voastre. Spune-mi povestea ta de dragoste, ceea ce astepti de ziua nuntii tale, tot ce vrei. Suntem cameramani din Cluj.

Așa cum am încercat să creez o imagine a autorului, nu am să deleg activitatea și nu am să vă trimit la un alt cameraman. Pentru că eu fac doar o nuntă pe zi și accept un număr limitat de angajamente.